АЛАНИЯ - ЛЯТО 2023 САМОЛЕТНА ПРОГРАМА - ДЕН ПЕТЪК -14 НОЩУВКИ

Продължителност: 15 дни / 14 нощи

Вид транспорт: Самолет Самолет

Дестинация: Анталия, Алания, Турция

Дати: 28.04.2023, 05.05.2023, 12.05.2023, 19.05.2023, 26.05.2023, 02.06.2023, 09.06.2023, 16.06.2023 ... до ... 13.10.2023

Оферта № : П - 331Цена от: 1161.76 лв.


Резервирай

Изберете хотели за резервация по програмата

Програма
АЛАНИЯ - ЛЯТО 2023
14 НОЩУВКИ ДЕН ПЕТЪК 

 
ЦЕНИТЕ СА С КАЛКУЛИРАНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ И ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ С ДЕПОЗИТ 30% ДО 31.1.2023г.

 
ДЕН 1
Изпращане на летище София от представител на AQUA TOUR и отпътуване към Анталия с директен чартърен полет на реномирана българска авиокомпания с удобно разписание на полетите. Кацане на летище Анталия, посрещане и отвеждане към транспортните средства за трансфер до предварително избраният от Вас  хотел от представител на  AQUA TOUR.
Настаняване, свободно време за почивка или плаж. Нощувка.
от ДЕН 2 до ДЕН 14
Свободно време за плаж или разходка. Всички хотели в Анталия предлагат на своите гости, прекрасно обслужване, уникална кухня, разообразни игри, много басейни, дневна и вечерна анимация, детски клубове и различни забавления за деца.
Възможност за допълнителни и разнообразни екскурзии на място. Нощувка.
ДЕН 15
Закуска и освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия за полет Анталия - София. 
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ по програмите с РАННИ ЗАПИСВАНИЯ Е КАКТО СЛЕДВА:
За всички резервации направени до 31.03.23г 
Депозит 30% от стойността на пакетната цена до 24 часа от направената резервация.
Доплащане на сумата до 50% от стойността на пакета до 31.03.23г
Доплащане до пълната сума на пакета до 21 дни преди полет.
АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ И СРОКОВЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ПО РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 
-При отказа на пътуване от 0 до 10 дни от датата на  направената резервация клиента не дължи неустойка, като в този случай депозита се възстановява на 100% 
-При отказ от 10 дни от направената резервация до крайният срок за внасяне депозита до 50% - 31.03.23 клиента дължи неустойка в размера на внесеният първоначален депозит.
-При отказ от пътуване  след 31.03.23 се прилагат клаузите от основният ДОГОВОР ЗА ОРГАНИЗИРАНО ПЪТУВАНЕ.
ПЕРИОД НА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ  31.08.2022- 30.04.2023г

Тези условия не са валидни за някои вериги хотели, като преди резервация ще бъдете информирани за тях от ТО.
Изброените хотели са с различни от горепосочените условия за плащане при ранни резервации.
MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA 5*, MAXX ROYAL KEMER 5*
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK 5*, REGNUM CARYA GOLF & SPA 5*, VOYAGE HOTELS и други.

Типове помещение при които депозита е от 50%
OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, POOL VILLA, EXECUTIVE VILLA, GRAND VILLA, SWIM UP ROOM, JUNIOR SUITE, EXECUTIVE SUITE, ROYAL SUITE, KING SUITE, PRESIDENTIAL SUITE  и други.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ СЛЕД 31.03.23г
С цел по спокойно  и безпроблемно извършване на резервациите в периода на ранни записвания  предоставяме на нашите клиенти олекотен вариант на депозиране при резервация на почивките през настоящият сезон 2023г.
Надяваме се да сме полезни и в помощ на Вас нашите клиенти с тези преференциални  условия и клаузи за ранни резервации.
1. Депозит при записване в размер на 50% на човек, който от своя страна е изискуем от хотелиерите и това гарантира запазване на местата в дадения хотел.
2. Пълно доплащане на пакетната цена  до 21 дни преди отпътуване
3. При анулация след доплащане на 50% от пакета се прилагат неустойки съгласно договора за ОП
4. Предлагаме застраховки „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ‘‘ чрез които се осигурява защита на  предплатените  суми при различни непредвидени ситуации на пътуващите описани в условията на ЗК.

НЕОБХОДИМИ ДАННИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
Три имена на латиница по международен паспорт/копие от документа за пътуване/
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин ЛНЧ
Номер на паспорт и дата на валидност
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни или изтекла / недостатъчна валидност на документа за пътуване - паспорт/ лична карта

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:
Международен паспорт с минимум валидност 6 месеца след датата на връщане;/лична карта за Европа и Турция за пълнолетни лица граждани на Република България/
За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, декларация за съгласие на пътуване с нотариална заверка от единия или двамата родители в зависимост от ситуацията!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА: Airbus A321 NEO
Авиокомпанията си запазва правото за промяна в полетното разписание.
Номер на полет Заминаване Пристигане Време на Заминаване Време на Кацане Авиокомпания
STW502 Летище
София
Летище Анталия 12:40 14:10  
STW501 Летище Анталия Летище
София
10:30 12:00  
 
Забележка: Туроператорът си запазва правата за промяна часовете на полетите, промяна на датите и цените на офертите, както и екскурзионната програма при необходимост.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обеди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя./задължително при нужда от мед.помощ първо се уведомява ЗК като регистрирате случая на указания  телефонен номер в полицата 24/7
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Уважаеми клиенти, информацията, публикувана на този сайт, е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки.
Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите в нашите офиси.
Цените за хотелите, обявени на страницата с офертата, са най-ниски за сезона.
Други
 
 
 
Цената включва:
 • Двупосочни самолетни билети с директен/ чартърен полет/
 • 14 нощувки в предварително избраният от Вас хотел
 • Пътнически и Летищни такси ( в размер на 79 евро на човек към 01.10.2022). При промяна на летищните такси, авиокомпанията си запазва правото да ги актуализира.
 • Трансфери -летище-хотел-летище/продължителност от 30 минути до 90 минути  в посока, в зависимост от локацията на хотела спрямо летище Анталия/.
 • 20 кг чекиран багаж на пътник + 7 кг ръчен багаж на пътник
 • Медицинска застраховка на ЗК ЕВРОИНС с покритие 5 000 евро за лица до 65 г, с включени мед. разходи свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина (Не покрива  престой в хотела или нови самолетни билети при положителен резултат от тест направен в чужбина).
 • За лица над 65 г има завишение на тарифата и същите доплащат разликата
 • Асистиране при заминаване на летище София от представител на АQUA TOUR
 • Посрещане и асистиране по време на престоя ВИ от български представител на АQUA TOUR
 • ЦЕНИТЕ СА С КАЛКУЛИРАНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ И ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ С ДЕПОЗИТ 30% ДО 31.1.2023г.
 • ДЕЦАТА СЕ НАСТАНЯВАТ БЕЗПЛАТНО В ХОТЕЛИТЕ, ОБОЗНАЧЕНИ ДО СЪОТВЕТНИЯТ БРОЙ ГОДИНИ, КАТО В ПАКЕТНАТА ЦЕНА СА КАЛКУЛИРАНИ САМО ТРАНСПОРТА, ТРАНСФЕР И ЗАСТРАХОВКА.
 • ТРЕТИ ЧОВЕК/ДЕЦА СЕ НАСТАНЯВА НА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО В СТАНДАРТНИ СТАИ
Цената НЕ включва:
 • Разходи от личен характер
 • Индивидуални трансфери
 • Турове и екскурзии
 • ЗАСТРАХОВКА ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ - препоръчителна
 • Медицинска застраховка Assistance с по-високо покритие което можете да направите срещу допълнително доплащане
 • Държавни такси.
 • Доплащане на мед. застраховка за лица над 65г.
 • Горивна такса - дължима 14 дни преди отпътуването(Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 14 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 14 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 700 долара на тон, Анталия – 700 долара на тон. 

Дестинации